miercuri, 9 mai 2012

Daruim martisoare!


 

       Joi , 1 martie , in prima zi de primavara , elevii clasei  a IV-a  au participat la actiunea de impartire a martisoarelor ,confectionate de ei ,  doamnelor si domnisoarelor care lucreaza la institutiile si  magazinele din Bratca . Primul loc in care copiii s-au oprit  a fost peste drum de scoala si anume la gara, a urmat brutaria domnului Onciu si apoi brutaria domnului Sandu. Angajatele au fost foarte bucuroase  de gestul copiilor si i-au felicitat pentru surpriza facuta.


Eric a daruit martisoare doamnelor care lucreaza la gara

Madalin  imparte martisoare la brutarie

           Mai departe, alaiul clasei a IV-a s-a oprit si a daruit martisoare doamnelor care sunt angajate la aprozar, cafenea, cofetarie, la Minimarket .


Sanda , daruind martisoare la Aprozar

Denisa - la Minimarket


 In drumul lor spre biblioteca, unde copiii aveau de prezentat activitatea intitulata „ Ion Creanga - martisorul literaturii romane „ s-au oprit sa daruiasca martisoare la farmacie , apoi la carmangerie , la doama Doina , la Restaurant si la Complex.
 
Adi daruieste martisoare Oanei si mamei ei

 Mai departe, elevii s-au oprit la liceu si au impartit martisoare doamnelor profesoare .


Ana - la liceu

Alexandra - la primarie

Dupa aceea copiii au ajuns la primarie , la posta , la dispensar si nu in ultimul rand la doamna bibliotecara Luminita care îi  astepta la activitate.
Ana daruind martisor doamnei Luminita


Sanda - la oficiul postal
            Elevii clasei a IV-a au impartit peste 100 de martisoare confectionate de ei la atelierul de creatie , tuturor doamnelor si domnisoarelor si le-au urat o primavara frumoasa si multe bucurii alaturi de cei dragi.

       Speram ca prin aceasta actiune copiii au adus o raza de lumina si bucurie , la inceput de primavara , in sufletul doamnelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu